Welkom bij
Bouwmaatschappij Kroon BV

Uw droom is onze uitdaging. Wij bespreken graag uw plannen, uw ideeën en uw wensen. Onze kennis en ervaring heeft ons geleerd hoe wij die aspecten kunnen vertalen naar realistische bouwprojecten.

01. Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons van origine hoog in het vaandel. Bij ons geldt: “afspraak is afspraak”. Daar kunt u van op aan. Wij bouwen samen met u. U weet altijd waar u aan toe bent. Geen verborgen gebreken of achteraf discussies. Dat maakt het werken alleen maar prettiger.

02. Bewezen

Bouwmaatschappij Kroon is een familiebedrijf dat zich jarenlang heeft bewezen in diverse bouwprojecten. Elke keer bijgeleerd, en die ervaring weer gebuikt in volgende bouwprojecten. Wij weten waar wij over praten.

03. bekwaam

Bouwmaatschappij Kroon werkt uitsluitend met  deskundige medewerkers die wij zorgvuldig selecteren om zo onze kwaliteit te waarborgen. Wij eisen veel van onszelf en ook van onze partners. Van hoog tot laag bent u verzekerd van specialisten, ieder in hun eigen vakgebied.

04. Betrokken

Natuurlijk is er meer dan werken en geld verdienen. Bouwmaatschappij Kroon is ook actief maatschappelijk betrokken. Met dezelfde passie die wij ook in onze bouwprojecten ten toon spreiden. Dat vinden wij ook belangrijk.

Een greep uit Onze Laatste Projecten

Hospice Nijkerk

Nijkerk

Kroon-Dunschoten-3

Van Dunschoten Elektrotechniek

Nijkerk

Kopje Koffie?

Kom met ons praten over uw nieuwe bouwproject. Uw droomhuis of uw nieuwe bedrijfspand.

Scroll naar boven