Ons Bedrijf

Over hoe wij georganiseerd zijn

Bedrijfsprofiel

Wij zijn trots op wat wij doen. Wij zijn snel, flexibel en leveren ” ouderwets” vakwerk.  Dat maakt ons geliefd bij onze klanten met wie wij vaak een langdurig relatie hebben. Eens bij Kroon, altijd bij Kroon is vaak het devies. Dat geldt ook voor onze medewerkers, waarvan er sommigen al jaren bij ons werkzaam zijn. Dat alles met elkaar maakt ons een stabile factor in de  vaak veranderende bouwwereld.

De organisatie

Bouwmaatschappij Kroon heeft ca. twintig medewerkers in eigen dienst. Daarnaast maakt het bedrijf uitsluitend gebruik van erkende, gerenommeerde, vakbekwame onderaannemers en leveranciers. Zij onderhouden veelal een jarenlange zakelijke relatie met Bouwmaatschappij Kroon.

Naast directeur Evan Kroon wordt het bedrijfskantoor bezet door een administratief medewerkster en een werkvoorbereider / projectleider. Laatstgenoemde opereert zelfstandig en is verantwoordelijk voor diverse calculaties, werkvoorbereiding en begeleiding van onderhanden werken.

Op de bouwplaats

Een aantal allround onderhouds- vakmensen is dagelijks werkzaam aan kleinschalige verbouwingen, gebouwenonderhoud en schadeherstel. Ondersteuning van de eigen timmerfabriek en schilder speelt hierbij een belangrijke rol. Onderhouds- en calamiteitenopdrachten kunnen volledig in eigen beheer en daardoor zeer efficiënt uitgevoerd worden.

Scroll naar top